Vår Story

Paula Lindgren Hunting Jewelry är ett familjeföretag som grundades 2014 av Paula Lindgren & Daniel Sköld. Allt började av en slump en kväll hemma vid köksbordet. Paula gjorde ett smycke till sig själv av en tomhylsa, och idag bär jägare i snart 50 länder smycken stämplade med ”PL”, Paula Lindgren Hunting Jewelrys registrerade ansvarsstämpel.

Varumärket blev namnet på allas läppar redan vid grundandet 2014 tack vare den stora uppmärksamhet de första designerna, tillverkade av kulpatroner, fick i svensk och internationell jaktpress. Sedan dess har kollektionen utökats vidare med smycken inspirerade av hagelpatroner samt breddats till att omfatta produkter i både silver, guld och platina.

Paula Lindgrens värdegrund bottnar i kvalitetsmedvetenhet, ärlighet och hållbarhet. Ord som ligger till grund för visionen: ”Att skapa smycken av guld, silver och platina som håller sådan kvalitet och klass att de kan gå i arv i generationer”. 

Med en kombination av klassiska tekniker, blandat med toppmoderna metoder för design och produktion skapar Paula Lindgren Hunting Jewelry högkvalitativa smycken för den medvetne. Produktionen har vuxit till att omfatta ett nätverk av guldsmeder, gravörer, juvelerare och andra experter som tillhör toppen i sitt område. Var och en bidrar med sin expertis för att tillsammans skapa vad som kommit att kallas ”världens finaste jaktsmycken”.

Det här är bara början. Nya designer ser ständigt dagens ljus, och Paula Lindgren Hunting Jewelry jobbar outtröttligt för att leva upp till visionen om tidlös kvalitet och hållbarhet.