Sangitas Fjäder

En Fjäder i 18K vitguld

Halsband i form av en fjäder i 18K vitguld

Sangita som är en trogen och återkommande kund, är en mycket passionerad fågeljägare. Den här gången ville hon ha ett halsband i form av en fjäder i 18K vitguld som gick ihop med hennes största intresse, och vad kan vara en bättre symbol än en vacker fjäder? Det här är resultatet av vårt arbete. En 18K vitguldfjäder med en tunn och nätt ankarkedja i samma vitguldlegering.

Vi 3D- ritade en fjäder med rätt form och matchade den med en lämplig kedja i rent vitguld. Många guldsmeder gör en ytbehandling av vitguld, kallad Rhodinering. Med hjälp av elektrisk ström lägger man på ett mikrotunnt lager av rhodium som ger vitguldet en ännu vitare yta. Vi har valt att inte göra det. Den tunna, vita ytan på ett rhodinerat smycke slits på sikt ned och ger ett otrevligt intryck. För att återställa ytan krävs slipning och en ny beläggning av mer Rhodium, vilket ger ökade kostnader för dig som kund. Det upplever vi som dålig service. Därför är alla våra vitguldsmycken obehandlade, och de kommer behålla sin stålgrå färg, som vitguldet naturligt har, i all oändlighet.

Har du en idé om ett smycke du vill förverkliga? Vi gör alla typer av smycken på beställning. Hör av dig så berättar vi mer! Klicka här!

Paula Lindgren Jewelry designar och tillverkar smycken för vardag, fest och bröllop. Vi arbetar i silver, guld och platina och har tillgång till de flesta ädelstenar som finns på marknaden. Speciellt starka är vi på ovanliga ädelstenar och diamanter. Vill du ha ett smycke designat ska du höra av dig till oss. När du köper ett smycke genom oss kommer du alltid få kvalitet och hantverksmässighet. Behöver du råd, eller om du bara har frågor är du varmt välkommen att maila eller ringa oss! Du kan också kontakta oss via Facebook eller instagram.

Närbild av fjädern

En Fjäder i 18K vitguld

Halsbandet i sin helhet i 18K vitguld

En Fjäder i 18K vitguld